Από εδώ και πέρα θα έχεις πάντα μια κάλτσα και μια πούδρα στην παραλία! Μάθε γιατί!

Μια παλιά κάλτσα και λίγη παιδική πούδρα μπορούν να κάνουν την μέρα σας στην παραλία πολύ καλύτερη!

Κάθε καλοκαίρι οι παραλίες γεμίζουν με κόσμο εξαιτίας του καύσωνα! Ίσως το καλύτερο μέρος για να περάσεις ένα πρωί του καλοκαιριού υπάρχει κάτι όμως που ενοχλεί τους πάντες. Και αυτό είναι η άμμος! Άμμος στα πόδια είναι ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες όλων όσων πηγαίνουν στην παραλία! Ευτυχώς έχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές ώστε να μην σας απασχολήσει ξανά αυτό το θέμα!

Πάρτε μαζί μια πούδρα και μια παλιά κάλτσα!

Συμβουλή προς λουόμενους!

Ναι η παραλία είναι ονειρική το καλοκαίρι αλλά σκεφτείτε το να γυρίζετε μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο στην θάλασσα και να πρέπει να αντιμετωπίσετε την άμμο που θα γεμίζει το αυτοκίνητο και το σπίτι σας!

Θέλετε να μάθετε γιατί θα χρειαστείτε την κάλτσα και την πούδρα? Διαβάστε παρακάτω…

Κάλτσα και πούδρα

Αδειάστε την πούδρα στην παλιά κάλτσα. Βεβαιωθείτε ότι η κάλτσα δεν έχει τρύπες πάνω της ώστε η πούδρα να μην βγαίνει απ’ έξω. Δέστε σφιχτά το πάνω μέρος της κάλτσας και βεβαιωθείτε πάλι ότι η πούδρα δεν μπορεί να διαφύγει. Κουβαλήστε το μαζί σας στην τσάντα σας και χρησιμοποιείστε το για να καθαριστείτε από την άμμο. Απλώς χτυπήστε απαλά τα σημεία πάνω σας που έχουν άμμο με την κάλτσα. Η πούδρα θα αφαιρέσει την υγρασία από το σώμα σας και η άμμος θα απομακρύνεται πανεύκολα! Εκτός αυτού θα μυρίζετε και όμορφα!