Online Γνωριμιες Στην ελλαδα

Δεν ζούμε πλέον στο 1995! Δες τις 4 σελίδες γνωριμιών που αξίζει να στραφείς το 2020!

Δωρεαν Εγγραφη

Όλες οι ιστοσελίδες που σας παρουσιάζουμε προσφέρουν δωρεάν εγγραφή!

Ασφάλεια

Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή! Στην πραγματικότητα, δεν θα σας ζητηθεί τίποτα περισσότερο από ένα email και ένα ψευδώνυμο!

Ελλαδα & Κύπρο

Οι ιστοσελίδες αυτές είναι γεμάτες από χρήστες που μένουν πανελλαδικά αλλά και στην Κύπρο.

Προτείνονται

Cupidtaste

Το CupidTaste μας έρχεται από την Ιταλία, και μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στην γειτονική χώρα ξεκίνησε να λειτουργεί και στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν εγγραφή, 24ωρη υποστήριξη και δεκάδες χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη.

Κορυφαία Επιλογή
5/5

xadult18x

Αν ψάχνεις ένα site με ώριμες γυναίκες που ξέρουν τι αναζητούν, δοκίμασε το xadult18x! Και δεν θα χάσεις. Η καλύτερη επιλογή αν ψάχνεις Ώριμες Γυναίκες.

Εξαιρετικό
4.5/5

lovadate

Βρες την Ιδανική Σύντροφο μέσα από 3 μόνο κλικ. Λειτουργεί για πάνω από μία δεκαετία στην Ελλάδα. Μπορεί να έχασε την λάμψη της από το Tinder, αλλά δεν παύει να θεωρείται ακόμη κορυφαία. Μία ιστοσελίδα, δεκάδες success stories!

Αξιόπιστο
4.5/5

Η ομαδα της ιστοσελιδασ μας

Ψυχολόγος απόφοιτος του ΑΠΘ, ασχολούμαι κυριίως με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια.

Διονυσία Βρατσίσκα

Προβλήματα γάμου; Η ειδική είναι εδώ. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την κοινωνική επιστήμη των Social Media, και πλέον με τις εφαρμογές γνωριμιών.

Νικόλ Βλαχαίου

Online Dating και Ασφάλεια

Ίσως στο παρελθόν, οι ιστοσελίδες γνωριμιών να ήταν η έσχατη λύση, αλλά αυτό’ δεν ισχύει πια. Πολλές ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε ανθρώπους το 2019.

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας πλέον. Σύμφωνα με έρευνες, το 40% των ζευγαριών στην Αμερική γνωρίζονται πλέον μέσω διαδικτύου. Στην Ελλάδα ακριβή νούμερα δεν έχουμε, αλλά σίγουρα όλοι έχετε κάποιον γνωστό που έχει βρει το έτερο του ήμισυ μέσα από κάποιο dating website.

Στην καθημερινή ζωή, αντιμετωπίζουμε συνεχώς όλο και πιο απαιτητικά προγράμματα και πίεση χρόνου. Με τόσες πολλές υποχρεώσεις, είναι ξεκάθαρο ότι πλέον πολλοί άνθρωποι δεν έχουν το χρόνο να βγούν ένα ραντεβού. Πόσες ευκαιρίες άραγε πάνε χαμένες;

Το online dating προσφέρει ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να βρεις φίλους, να κανονίσετε ραντεβού και πολλά ακόμα. Είναι ένας νέος τρόπος να διευρύνεις τον κύκλο σου και να συναντήσεις ανθρώπους που δεν θα μπορούσες να συναντήσεις σε αντίθετη περίπτωση.

Το online dating όντως λειτουργεί και έχει φέρει πολλούς ανθρώπους μαζί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις μετά την εγγραφή σου είναι να δημιουργήσεις ένα προφίλ που θα βλέπουν οι άλλοι χρήστες

Το online dating να είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Συγκεντρώσαμε όμως για εσένα μερικές συμβουλές ώστε να έχει και επιτυχίες!

Δοκίμασε διαφορετικά sites γνωριμιών για να βρεις το καλύτερο για σένα

Αν δεν είσαι σίγουρος για τον τύπο της σχέσης και της γενικότερης εμπειρίας που σε ενδιαφέρει, γιατί να μην δοκιμάσεις διάφορα sites για να καταλάβεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα; Η εγγραφή είναι δωρεάν άρα δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Συμπλήρωσε το προφίλ σου

Αφού εγγραφείς στα sites γνωριμιών που θα επιλέξεις, το σημαντικότερο  είναι να συμπληρώσεις το προφίλ σου. Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο και πρέπει να το ολοκληρώσεις 100% για να μπορούν τα sites αυτά να σε ταιριάξουν με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Προσπάθησε να ανεβάσεις τουλάχιστον 2 πρόσφατες φωτογραφίες σου και να είσαι ειλικρινής! Αν το προφίλ σου είναι γεμάτο ψέματα, στο τέλος θα σε καταλάβουν. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσεις το email σου για λόγους ασφαλείας!

Κάνε την πρώτη κίνηση!

Το πρώτο μήνυμα στο online dating είναι καθοριστικό. Πολλές φορές είναι δύσκολο να συντάξεις ένα μήνυμα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του άλλου και ταυτόχρονα πρέπει να μην είναι πολύ επιθετικό. Προσπάθησε να αποφεύγεις την αντιγραφή από στιχάκια και ατάκες, αφού συνήθως είναι πολύ εμφανές και απωθητικό για τις περισσότερες γυναίκες. Τα έχουν ακούσει πολλές φορές άλλωστε! Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει μια συζήτηση είναι να βρεις κάτι ενδιαφέρον στο προφίλ του άλλου και να μιλήσετε για αυτό. Αυτό όχι μόνο κάνει πιο εμφανή τα κοινά σας ενδιαφέροντα, αλλά και ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι έχεις διαβάσει προσεκτικά το προφίλ του άλλου!